Passie voor kalenders

Kalenders

Passie voor kalenders

Waarom opteren voor kalenders?

Het is de meest efficiënte en budgetvriendelijkste manier om 365 dagen fysiek aanwezig te zijn bij uw klanten! De coronapandemie noopt vele bedrijven tot creatieve oplossingen om het contact met hun klanten te behouden. Daardoor zullen relatiegeschenken ‘hotter’ zijn dan ooit. En wat is er nu eenvoudig en toch waardevol? Juist ja, een kalender!

Vakkennis

Bij INNI GROUP zijn we reeds jaren gespecialiseerd in allerlei soorten kalenders. Ons aanbod varieert van eenvoudige muur- en bureaukalenders tot volledig op maat gemaakte meesterwerkjes. Inderdaad, u kunt opteren voor een reeds bestaand model (supercompact met optie om notities toe te voegen) of uw wensen bespreken met onze experts om uw merk of bedrijf het best tot zijn recht te laten komen en dit 12 maanden lang.

Meesterlijke brochure

Om u reeds op weg te helpen in het uitgebreide kalenderaanbod neemt u gerust een kijkje in onze digitale brochure. We stopten die dit jaar in een nieuw jasje zodat u op ontdekkingstocht kunt gaan in de wondere wereld van kalenders. Naast de geliefde scheurkalender “De Druivelaar” vindt u er al onze paradepaardjes!
U hebt liever een brochure in de hand? Vul daartoe het contactformulier in en wij bezorgen u die nog deze week!

Recent

Categorieën