Print en tastzin

Boek

Print en tastzin

Communicatietool

Wie heeft in deze supersnelle digitale tijden nog tijd om stil te staan?

Ja, inderdaad, een groot deel onder ons, want door de lockdown ligt de halve wereld plat en worden fietspaden plots overbevolkt.

Maar als bedrijf? Er moeten steeds meer e-mails de deur uit, maar wie leest ze nog? Intussen hebben we ook zoommeetings leren inplannen en volgen we webinars die ons nog meer aan het scherm kluisteren.

Moe dat we daarvan worden! 2020 zal de geschiedenis ingaan van de grote verandering, maar in welke zin? Daar hebben we het raden naar. Of neen, toch niet! Tastbare communicatie wordt alsmaar belangrijker. Als innovatieve multispecialist springt INNI GROUP ook op de digitale trein, maar print blijft onze corebusiness, want print blijft het communicatiemiddel bij uitstek.

Gevoel

Onze sector krijgt klappen, want alle events werden plots gecanceld. Geen beurzen meer, geen festivals, geen brochures … Ook marketing moet zich in razendsnel tempo reorganiseren. Maar na alle digitale tools hunkert een mens toch naar iets tastbaars, iets blijvends, iets dat troost biedt in deze afstandsmaatschappij, iets dat het gevoel oproept dat er écht contact is.

Veel mensen herontdekken postkaarten en brieven. Het zijn symbolen voor de knuffels die we nog niet kunnen geven. Een bedrijf kan dat ook doen en zo de hechting mee helpen herstellen.

Print = impact

Er moet een nieuw evenwicht worden gevonden tussen het thuiswerken, de digitale tools en de kracht van de tastbaarheid bij print. En wie is beter geschikt om u daarbij te helpen dan INNI GROUP? Samen met u overlopen we graag de verschillende papiersoorten en -kleuren die uw boodschap uitstralen na de coronalockdown. Creativiteit met de zintuigen …

Recent

Categorieën