DRUKTA UIT KORTRIJK TREEDT TOE TOT INNI GROUP.

drukta-banner

DRUKTA UIT KORTRIJK TREEDT TOE TOT INNI GROUP.

vlnr: Renaat Desiere, Koen De Brauwer, Steven Vandevoorde, Nico Declerck en Tom Deschildre

Kortrijk/Heule 16 augustus 2023 – Het directieteam van INNI GROUP en de zaakvoerders van DRUKTA zijn zeer verheugd u te melden dat zij vanaf 19 juli 2023 de krachten bundelen. INNI GROUP versterkt haar positie in West-Vlaanderen met de overname van DRUKTA die als high-end drukkerij een stevige reputatie heeft opgebouwd.

Het DRUKTA-logo krijgt de nieuwe baseline ‘Member of INNI GROUP’. Beide zaakvoerders van DRUKTA, Renaat Desiere en Koen De Brauwer, blijven samen met alle medewerkers aan boord. Op korte termijn zal de drukkerij gelegen op Walle te Kortrijk overgebracht worden naar de gebouwen van INNI GROUP op het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Alle contactgegevens van DRUKTA blijven tot dan ongewijzigd.

Renaat en Koen, zaakvoerders DRUKTA:
“Voor onze klanten blijven alle vertrouwde contactpersonen onveranderd en vergroot het aanbod van onze diensten. We zijn uitermate enthousiast om voortaan deel uit te maken van INNI GROUP. Een perfecte match met een sterke, ambitieuze, duurzame en culturele fit en bovendien op een boogscheut van waar we nu zitten.”

Tom Deschildre, managing director INNI GROUP:
“De grafische sector is zich in een ijl tempo verder aan het consolideren. Voor INNI GROUP is het hierbij belangrijk zich te profileren als dé referentie voor drukwerk in West-Vlaanderen én de ruime regio. Als onderdeel van de transformatie van onze activiteiten én met het oog op de toekomst, mikken we dan ook op de uitbreiding van het segment van kwalitatief drukwerk en hoge service in alle oplagen, hetgeen we met deze overname zien te versterken. We zien dit realiseerbaar nadat we eerder dit jaar onze nieuwste investering, de digitale inkjet drukpers – CANON VarioPrint iX 3200 – in gebruik hebben genomen.”

Recent

Categorieën