TOVEREN met klantendata

Vertrouw op de diensten van INNI om uw marketing campagnes te beheren.

WAT IS CROSS MEDIA MARKETING

In essentie is cross media marketing het automatiseren van stappen die u normaal gezien manueel doet. Maar tijd is kostbaar, iedereen is overbevraagd en marketingafdelingen zijn onderbezet waardoor deze vervolgstappen soms NIET kunnen uitgevoerd worden. Spijtig, want hierdoor wordt de prospect misschien geen klant.

Een klassiek voorbeeld is “Hoeveel contacten na een beurs werden goed opgevolgd?”. En hoe is het gesteld met de kwaliteit van de data in uw CRM of ERP-systeem?

Aan de hand van “Flows” of stroomschema’s zet u een aantal acties achter elkaar, incl. wachttijden, filteren van de informatie, enz. Bekijk in deze blog (link) een voorbeeld van een Opendeurdag en het zal u snel duidelijk zijn.

U kan dit gebruiken om uw database te verrijken en uit te zuiveren, om een Opendeurdag te organiseren, of klanten uit te nodigen voor uw beursdeelname. Maar evengoed kan u het cross media marketing-platform van INNI GROUP inzetten voor cross selling (verkopen van nieuwe diensten aan bestaande klanten), of her activeren van slapende klanten. En als u een webshop heeft dan kan u ons platform ook inzetten voor het proberen omzetten van verlaten winkelkarretjes of aankondigen van nieuwe producten.

Kurt Leybaert - 15 april 2021 - 002-2

CONTACTEER ONS

Kurt staat voor u klaar

INNI OKAPI

U kan dit gebruiken om uw database te verrijken en uit te zuiveren, om een Opendeurdag te organiseren, of klanten uit te nodigen voor uw beursdeelname. Maar evengoed kan u INNI OKAPI inzetten voor cross-selling (verkopen van nieuwe diensten aan bestaande klanten), of her activeren van slapende klanten. En als u een webshop heeft dan kan u ons platform ook inzetten voor het proberen omzetten van verlaten winkelkarretjes of aankondigen van nieuwe producten.

ONZE LAATSTE NIEUWSBERICHTEN

Sam Dumoulin

Beste OKAPI web to print gebruiker, Wij danken u voor

Sam Dumoulin

Papier is moeilijk in een digitale flow te houden. Hoe

Sam Dumoulin

U weet het, een Opendeurdag brengt veel werkt met zich

Sam Dumoulin

Is het u ook al opgevallen dat veel termen de

Sam Dumoulin

Webinar – Crossmediacampagnes Als deze coronaperiode ons 1 ding geleerd

Sam Dumoulin

OKAPI bundelt de kracht van print en digitaal Bij INNI