INNI GROUP & Sint-Denijs-City: samen voor kunst

header

INNI GROUP & Sint-Denijs-City: samen voor kunst

In het schilderachtige Sint-Denijs, waar rustige landschappen samensmelten met authentieke charme, kwam een uniek artistiek initiatief tot bloei: ‘Sint-Denijs-City‘. Onder de bezielde leiding van curator Jan Leysen werd het dorp een levende kunstgalerij, waarin kunst en natuur naadloos in elkaar overvloeiden.

Als trotse sponsor van dit project wilde INNI GROUP niet slechts een passieve bijdrage leveren aan het verhaal, maar als partner betrokken worden en deze creatieve renaissance van dichtbij beleven.

‘Salvator Globe’ door Koen Vanmechelen & ‘World peace through world domination’ door Jake & Dinos Chapman

Synergie tussen drukwerk en kunst

Hoewel de wereld van papieren drukwerk en kunst op het eerste gezicht wellicht ver uit elkaar lijken te liggen, delen ze in essentie dezelfde kernwaarde: het vermogen om ideeën te visualiseren en tot leven te brengen. Dit geloof in de kracht van verbeelding is de drijfveer achter onze betrokkenheid bij projecten zoals ‘Sint-Denijs-City’.

Onze collega’s Michelle (Sales) en William (Marketing) hebben de kunstroute dan ook persoonlijk afgelegd en enkele beelden doorheen de route vastgelegd, zodat jullie digitaal kunnen meegenieten!

‘Kondo’ door Stijn Stragier

‘Geurinstallatie’ door Peter de Cupere

Samenkomst van gemeenschap en creativiteit

Ons engagement voor lokale initiatieven onderstreept de waarde die we hechten aan gemeenschap, creativiteit en samenwerking. Door het ondersteunen van Sint-Denijs-City wilden we de rijke artistieke cultuur van de regio in de schijnwerpers zetten en tegelijkertijd de kracht van collectieve inspanning en gedeelde visie benadrukken.

De kunstinstallaties, van Koen Vanmechelen’s fascinerende ‘Salvator Globe‘ en Ronny Delrue’s confronterende grafzerken tot Jake & Dinos Chapman’s provocerende spandoek, zijn een testament van wat mogelijk is wanneer creatieve geesten samenkomen. Net zoals deze kunstenaars de grenzen van hun vakgebied opzoeken, zo omarmen wij de constante evolutie in onze eigen branche.

‘R.D. 18.IX.1952 – 7.I.1953 & R.D. 2.IV.1957’ door Ronny Delrue

De kracht van partnerships

Bij INNI GROUP beschouwen we onszelf niet alleen als een dienstverlener, maar als een betrokken partner in het creatieve proces, zowel nu als in de toekomst. We geloven sterk in de waarde van dergelijke samenwerkingen en het combineren van diverse perspectieven, omdat dit de deuren opent naar nieuwe mogelijkheden en visies. Dit is de essentie van ons streven om lokale initiatieven te ondersteunen die creativiteit aanmoedigen.

‘What the…!’ door Conny Kuilboer

‘Rotonde’ door Elias Cafmeyer

Een inspirerende eerste editie

We willen onze oprechte dank uitspreken aan de organisatie van Sint-Denijs-City voor deze fenomenale eerste editie. Jullie inzet, passie en visie hebben een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor zowel de kunstenaars als de bezoekers.

Bij INNI GROUP zijn we trots om deel uit te maken van zo’n inspirerend initiatief en we kijken met enthousiasme uit naar toekomstige edities.

We nodigen graag iedereen uit om deze unieke artistieke ervaring in Sint-Denijs volgend jaar mee te beleven!

PS Als je ook geïnspireerd bent door het samenspel van kunst en creativiteit zoals wij bij ‘Sint-Denijs-City’, nodigen we je uit om deel uit te maken van onze LinkedIn-gemeenschap. Volg ons voor updates over creatieve samenwerkingen en wie weet krijg jij volgend jaar de kans om enkele tickets te bemachtigen voor deze – of andere – unieke ervaringen!

‘Sequences S-D’ door Filip Dujardin

Recent

Categorieën