Veel meer dan enkel een ticket

AlgemeenTickets

Veel meer dan enkel een ticket

Laat uw ticket leven

Wat hebben het Louvre, Kinepolis, het Atomium en Rock Werchter gemeen? Op het eerste gezicht niets. Bij die laatste schreeuwen bezoekers de longen uit hun lijf, bij die eerste doen ze dat beter niet. Maar de gelijkenis zit ’m in een groot detail: de headbangende melomanen en de struinende estheten hebben namelijk allemaal een toegangsticketje van INNI in hun handen.

INNI GROUP levert meer dan 300 miljoen gedrukte tickets af per jaar. Geen wonder dus dat we tot een van de Europese marktleiders in de ticketwereld behoren. Van toegangstickets tot drankbonnen en jaarpassen. Van festivals tot musea en pretparken. Onze klanten (mogen we nog eens namedroppen: Disneyland®, Eiffeltoren, Louis Vuitton…) vertrouwen al jaren op onze knowhow op technisch en grafisch vlak.

Veel meer dan enkel een ticket

Een good old fashioned gedrukt ticket is meer dan gewoon een kaartje. Het is geen QR-code of barcode die even snel weer in de broekzak van de bezoeker zit als die er is uitgehaald. Het is een beleving. De ervaring van het event begint al zodra je het ticket ontvangt: mooie vooruitzichten in het verschiet.

En achteraf? Het verliefde koppel plakt misschien wel het entreekaartje in een fotoalbum van een weekend Parijs. En de festivalganger verzamelt de toegangspassen als ware het godsgeschenken. De digitale wereld kan op zijn kop staan dansen, een gedrukt kaartje is nog steeds the way to go voor zij die de tickets van hun event willen laten leven.

Wij drukken het ticket voor uw organisatie of event naar uw stijl. Eenvoudig met enkel een logo? Iets uitgebreider met een verhaal erachter? Of helemaal wild als collector’s item? Laat uw merk spreken in het ticket, het is tenslotte uw visitekaartje (die drukken wij ook, trouwens).

Safety first

Veiligheid gaat natuurlijk boven alles. Bij INNI GROUP hebben we verschillende technieken om uw tickets te beveiligen en te personaliseren zodat elke bezoeker een uniek product ontvangt. Zo wordt het onmogelijk om de tickets na te maken of te vervalsen. De beveiliging kan ingebouwd worden in het ontwerp, in het papier, in de afwerking of in de inkten die we gebruiken.

Rekening houdend met uw wensen, gaan wij aan de slag met de juiste technologie om de kaartjes te produceren en stockeren. Dankzij meer dan 125 jaar ervaring is uw drukwerk veilig in onze handen. Vraag het maar aan de mensen van het Van Goghmuseum of de organisatie van de Eiffeltoren.

Recent

Categorieën