Doe meer met uw DATA

Schema_Data

Doe meer met uw DATA

OKAPI bundelt de kracht van print en digitaal

Bij INNI GROUP geloven we dat print het sterkste medium is én blijft om emotie over te brengen op uw doelgroep. Maar bundel print met de kracht van digitaal en u krijgt een ijzersterk koppel dat uw return verhoogt op alle vlakken. Daarom ontwikkelden we OKAPI, een platform waar u in een paar kliks elk onderdeel van uw marketingcampagne beheert, met dank aan geavanceerde automatiseringssoftware.

Alsmaar meer processen binnen bedrijven worden geautomatiseerd. Handig, want u hoeft geen tijd meer te steken in ad hoc posten op sociale media of repetitieve taakjes zoals mailings versturen. Dat geeft u meer tijd om u te focussen op de belangrijke dingen: meer leads genereren en persoonlijke gesprekken aangaan met klanten.

Gepersonaliseerde aanpak

Met OKAPI analyseert u klantgegevens, die het systeem netjes structureert en segmenteert zodat u zowel op papier als digitaal de beste marketing- en verkoopcampagnes opzet. Dankzij ons platform reageert u dus sneller op het gedrag of de voorkeuren van uw klant. Tegelijkertijd meet u de resultaten van uw marketinginspanningen. Ideaal, toch?

OKAPI is een meerwaarde voor elk bedrijf dat veel klantenrelaties moet onderhouden. Want om klanten te overtuigen én te houden is een gepersonaliseerde aanpak nodig — en dat wordt nu net een pak eenvoudiger met ons platform.

Haal alles uit OKAPI

OKAPI is een handig en snel softwarepakket dat zichzelf in een wip terugbetaalt. De basisversie geeft u alle tools om uw communicatie te stroomlijnen.

– Personaliseer uw output in lijn met uw huisstijl. Maak een ontwerp, speel wat met de kleuren, voeg een tekst toe, kies afbeeldingen en start uw campagne in een paar minuten.
– De inhoud stemt u in realtime af op het gedrag van uw klanten. Volgens hun voorkeuren, volgens de seizoenen, het weer, noem maar op.
– OKAPI verzamelt alle gegevens die u nodig heeft in één geïntegreerde database. Die wordt automatisch geüpdatet, zodat u op elk moment de juiste gegevens hebt.
– Uiteraard is ons platform conform de GDPR-regels.
– Multi-channel: de juiste drager op het juiste moment voor de juiste boodschap.
– Landingspagina’s, e-mail, sociale media, sms’en en natuurlijk ook drukwerk, u beheert al uw communicatie vanuit één platform.
– Onbeperkt aantal gebruikers en een onbeperkt aantal flows/templates.

Gaat u voor het uitgebreide pakket, dan komen daar nog een paar extraatjes bij:
– Naadloze samenwerking met andere toonaangevende platformen. Koppel OKAPI met uw externe databases en integreer uw ERP en CRM.
– Eenvoudige dashboards tonen op elk moment de impact van uw campagnes.

Benieuwd naar OKAPI?

— Vraag uw demo aan via 056/36.32.11 of online.

Recent

Categorieën