#kooplokaal partnership

Cheques

#kooplokaal partnership

ONDERSTEUN DE LOKALE HANDELAAR EN WINKELIER IN UW GEMEENTE!

INNI GROUP en HighCo DATA Benelux slaan de handen in elkaar. Samen bieden we steden en gemeenten de ideale oplossing om hun lokale economie herop te starten.

Concreet?

Wel, INNI GROUP drukt beveiligde en onkopieerbare cheques met variabele gegevens af en HighCo DATA Benelux zorgt voor de verwerking.

Daarnaast nemen we ook alle administratieve taken voor onze rekening:

  • we leveren het correcte aantal aan de inwoners/gezinnen,
  • we zorgen voor zowel de verwerking van de cheques als de terugbetaling ervan en,
  • we plannen alle communicatie rond uw initiatief.

Kortom, wij nemen alles in handen om in de steden en gemeentes op een eenvoudige en efficiënte manier de lokale handel opnieuw te laten floreren.

Over de partners:

INNI GROUP is al 25 jaar de specialist in beveiligd drukwerk en onze partner HighCo DATA Benelux heeft meer dan 35 jaar ervaring in het verwerken van coupons en andere waardevolle cheques van allerlei aard. Hun referenties zijn niet de minste, aangezien HighCo DATA Benelux onder meer verantwoordelijk is voor de verwerking en terugbetaling van alle kortingsbonnen die in België en het Groothertogdom Luxemburg in omloop zijn, maar ook voor de verwerking en terugbetaling van ondermeer de 5 eurocheques uitgegeven door Delhaize, en de cheques voor vuilzakken uitgegeven door de Stad Luik.

Interesse?

Neem contact op met onze specialiste Debby Decru via 056 36 19 91 of mail naar: debby.decru@innigroup.com

Recent

Categorieën