Security Print Partner

Security_INNI_3

Security Print Partner

Bescherm wat waardevol is met beveiligd drukwerk

Diploma’s, vergunningen, toegangstickets… Het zijn maar enkele van de vele waardevolle documenten die wij bij INNI GROUP drukken. Het zijn helaas ook items die aantrekkelijk zijn voor fraudeurs om na te maken of te vervalsen. Gelukkig hebben wij alle ervaring in huis om uw drukwerk van de juiste beveiliging te voorzien.

Oplichters kunnen hard hun best doen, maar de beveiligingstechnieken van INNI GROUP maken uw drukwerk onvervalsbaar. Om uw documenten te beveiligen hebben we verschillende manieren in huis. Die veiligheid zit bij ons vervat in het ontwerp zelf, in het papier, de inkt, de afwerking, of een combinatie van die elementen. Denk aan fluorescerende vezels, UV-lak of hologrammen.

Zo’n beveiliging is zeker geen overbodige luxe. Daarom bekijken we samen met u welke combinatie van technieken het beste past bij uw product en uw noden. Eens we daar uit zijn, produceren we uw beveiligd drukwerk volgens de hoogste kwaliteitstandaarden vooraleer we dat alles correct en veilig stockeren.

Reken op onze ervaring

We hebben ruim 25 jaar ervaring in de nichemarkt van beveiligd drukwerk, dus we weten wat we doen. Door onze productieprocessen up-to-date te houden, te investeren in technologie en een focus op beveiliging zijn wij voor heel wat officiële instanties en bedrijven een Security Print Partner. INNI GROUP drukt elk jaar miljoenen beveiligde documenten voor de Europese markt, dat maakt ons een van de belangrijkste spelers in het vak.

Meer weten?

Vraag hier onze nieuwe brochure aan.

Recent

Categorieën