Webinar – Crossmedia

Crossmedia

Webinar – Crossmedia

Webinar – Crossmediacampagnes

Als deze coronaperiode ons 1 ding geleerd heeft, is het wel dat we ons allemaal digitaal kunnen verenigen. Telewerken en online vergaderen zit iedereen intussen wel in de vingers.

Om optimaal gebruik te maken van alle digitale mogelijkheden organiseert INNI GROUP op 28 april een webinar die focust op de praktische kant om jouw crossmedia marketing op te starten. Onze expert Kurt Leybaert maakt je wegwijs in het beginnen met cross media campagnes en het gebruiksvriendelijke OKAPI platform die daarbij gebruikt wordt.

Met OKAPI analyseert u klantgegevens, die het systeem netjes structureert en segmenteert zodat u zowel op papier als digitaal de beste marketing- en verkoopcampagnes opzet. Dankzij ons platform reageert u dus sneller op het gedrag of de voorkeuren van uw klant. Tegelijkertijd meet u de resultaten van uw marketinginspanningen. Ideaal, toch?

Wat mag u concreet verwachten?

  • Wat is het OKAPI-platform?
  • Klantenbeleving: introductie gepersonaliseerde één op één crossmedia marketing – dialoog marketing
  • Hoe plant en creëert u een crossmediacampagne? – Live demo

Doelgroep & aanpak

Met dit exclusieve webinar wil INNI aan de hand van rechttoe rechtaan tips & trics je meenemen in de wereld van gepersonaliseerde crossmediacampagnes

Uw host

Kurt Leybaert

Spreker: Kurt Leybaert

Crossmedia en Marketing automation specialist

Wanneer: 28/04/20 om 10u

Duur: 60 min

Recent

Categorieën