#prigital notebooks

Notebook_1

#prigital notebooks

Prigital is the way to go

Vorig jaar organiseerden we samen met Antalis en Xerox het #prigital event. Op dit evenement dompelden we reclame- en marketingspecialisten onder in de wereld van print en data, want beiden gaan wel degelijk hand in hand. We stappen allemaal enthousiast mee in de digitalisering, maar “onderschat de kracht van print niet” – dixit Erik De Vos van Antalis Benelux.

Gastsprekers uit de print- en digitale sector namen ons mee in hun idee over de toekomst van beide sectoren. Conclusie? Prigital is the way to go. Que? Prigital, de combinatie van print met digitale tools, is de ideale mix om het verhaal van uw bedrijf te vertellen.

Personal touch

Bij INNI doen we niets liever dan verhalen laten stralen. Het is tenslotte onze core business. Daarom maakten we voor de gasten van #prigital notebooks met een grafisch design dat het verhaal van ons event duidelijk maakt. Mooi om zien, maar meer dan dat: door de naam van elke deelnemer op de cover te laten prijken, maakten we er ineens een hebbeding van. Persoonlijke toets? Check!

Een laagje razzle dazzle

Voor #prigital maakten we onze notebooks niet alleen persoonlijk, we gaven ze meteen een hele make-over, in samenwerking met onze papierpartner Antalis. De vier notebooks zijn er in vier verschillende kleuren en papiersoorten:

–   Arjowiggins Keaykolour Meadow, Kiwi, Indian Yellow, Holly

–   Arjowiggins Keaykolour Guardsman Red, Pumpkin, Chilli Pepper, Port Wine

–   Arjowiggins Curious Collection Metallics Peaock, Aloe, Eucalyptus, Abyss

–   Arjowiggins Curious Collection Metallics Nude, Chocolate, IceSilver, Chestnut

Daarnaast zijn de witte bladen in Nautilus Classics & SuperWhite (100% gerecycleerd papier). Vier opties, voor elk wat wils.

Wat ons eigen logo betreft hielden we het graag subtiel. We kozen ervoor om onze zebrastrepen en onze naam aan te brengen met blinddruk. Zonder inkt dus, maar louter in reliëf. Elegant dus, maar toch onweerstaanbaar — want die ribbeltjes zijn echt heel moeilijk om af te blijven.

Recent

Categorieën