INNI huisstijl

INNI huisstijl blog

INNI huisstijl

Streep per streep naar de perfectie

INNI huisstijl compleetAl meer dan 125 jaar biedt INNI GROUP topkwaliteit op vlak van drukken en uitgeven. Na al die jaren is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een ware multispecialist. En een sterk merk, daar hoort een sterke huisstijl bij. Want niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf, streven we naar de perfectie.

Sinds 2018 is ons gestreept logo — onze zebra, zeg maar — de leider van onze huisstijl. Het logo staat voor alles wat we doen en wie we zijn. Met een core business in PRINT, TICKETS, DATA, SECURITY en PUBLISHING hebben we onze strepen in de drukwereld wel verdiend. Als multispecialist willen we met onze knowhow in al die gebieden dan ook enkel het beste bereiken. En dat begint met onze eigen huisstijl, kwestie van u te laten zien wat we in huis hebben.

Elegante uitstraling

Onze bedrijfsmap, brochure en visitekaartjes worden gedrukt op FSC®-gecertificeerd Freelife Vellum Wit Premium papier van papierhandelaar Fedrigoni. Het FSC-label garandeert duurzaam bosbeheer. Een evidentie, vinden we, voor wie wakker ligt van Moeder Aarde. Freelife Vellum papier is dan weer ideaal om verschillende druktechnieken, zoals blinddruk of letterpers, op toe te passen. Met papier van sterke kwaliteit komen foto’s en grafische ontwerpen helemaal tot hun recht.

De basis zit al goed, nu de afwerking nog. De immer aanwezige zebrastrepen op onze mapjes worden extra benadrukt met een laag spotvernis. Die glanzende laklaag geeft een elegante uitstraling aan het geheel. Bonus: het valt meteen op. Diezelfde ‘razzle dazzle’ look laat trouwens ook onze notebooks glanzen, waarop het INNI GROUP staat te blinken in blinddruk. Daar komt geen inkt aan te pas, we drukken het reliëf meteen in het papier. Da’s mooi om zien, maar nog leuker om te voelen. (Wedden dat u niet van dat plezante reliëflaagje kunt blijven?)

Eigen stijlINNI huisstijl data

Onze huisstijl straalt uit waar we goed in zijn, namelijk technische savoir-faire en oog voor detail. Elk bedrijf, elk merk en elke organisatie heeft natuurlijk zijn eigen stijl. Of u nu uw bedrijfslogo in spotvernis wil of liever gaat voor een zuiver ontwerp, wij helpen u het juiste papier en de beste afwerking kiezen.

 

Recent

Categorieën