En vertrouw op onze technologie om uw marketingmateriaal te printen

Het OKAPI-platform: EEN GEOLIEDE MACHINE

Waarom moeilijk als het makkelijk kan? Onze geautomatiseerde tools staan klaar om uw drukwerk te beheren. En omdat iedereen de zaken natuurlijk anders ziet, krijgt u de keuze uit een platform op maat van uw noden.

 

OVER OKAPI

Betrouwbaar en spotgemakkelijk? Check! Met het OKAPI platform heeft u de volledige controle over uw printproductie in eigen handen. Een zeer praktisch hulpmiddel voor zowel de koper als de marketeer.

Tevens laat OKAPI toe dat u op een flexibele manier klantgegevens analyseert, structureert en segmenteert alvorens in actie te komen met marketing-en verkoopscampagnes. Met dit platform kunt u sneller reageren op het gedrag van uw klant, op een unieke, verrassende manier en tegelijkertijd de resultaten van uw marketinginspanningen meten.

Het combineert het beste van twee werelden, zowel met print als digitaal. 

Meer weten? Vraag een demo aan en we komen u graag OKAPI toelichten.

Peter

CONTACTEER ONS

Peter en Kurt staan voor u klaar

DOE MEER MET UW DATA EN BEREIK UW KLANTEN

Als u data correct gebruikt, kan u het gedrag van uw klanten makkelijker opvolgen, meten en beïnvloeden.
Wij helpen u de ruwe data vertalen naar zuiver afgestelde marketing- en verkoopcampagnes.

wij ondersteunen u ook met advies

1

360°-analyse van uw marketingstrategie

Met een diepteonderzoek analyseren we uw situatie, de context en de markt om u strategische keuzes voor te stellen voor afgelijnde problemen. Daarna formuleren we mogelijke oplossingen en meetbare targets.

2

Doelgroepen segmenteren

Leer uw klanten kennen en krijg inzicht in uw data om hun koopgedrag beter te begrijpen en erop te anticiperen door de verschillende doelgroepen duidelijk af te bakenen.

3

Klaarstomen voor datamarketing

Samen kunnen we het proces versoepelen waarmee u data ophaalt en integreert in analyseprogramma’s. We scheppen orde in uw databank en zorgen dat alles ook nadien overzichtelijk blijft. Enkel zo wordt data zichtbaar én bruikbaar in real time.