Project jaarverslag Vyncke

Vincke_1

Project jaarverslag Vyncke

Een jaarverslag met een hoek af

Bij Vyncke in Harelbeke vatten ze om de twee jaar hun cijfers in een lijvig jaarverslag. Niet zomaar een stapel papier, wel een luxueuze uitgave met een herkenbaar design dat de spirit van de firma weerspiegelt.

Vyncke is al vier generaties lang in handen van de familie Vyncke. Een langlopende geschiedenis die zich vertaalt in een sterke ruggengraat en een jaarverslag in de vorm van een boek: 116 pagina’s gebonden in een hardcover.

Vyncke ontwerpt en bouwt biomassa-installaties over de hele wereld. Dat internationaal trekje wilden we benadrukken. Daarom voorzagen we in het boek een uitsparing in het papier waar drie verschillende internationale paspoorten in passen. Net echt, want we drukten de veertig pagina’s tellende paspoorten in rood, groen en blauw en op Prosecura veiligheidspapier. Het zit hem in de details, toch?

Al gingen we voor de cover wat verder dan de details alleen. De gouden blinddruk contrasteert elegant met de zwarte achtergrond, terwijl het reliëf nog een extra luxueuze touch geeft aan het logo. Om het helemaal af te maken, werkten we de bladranden af met goudfolie.

En wat mag het voor u zijn?

Elk bedrijf is uiteraard anders en iedereen heeft zijn eigen stijl. Of u nu fan bent van de bladranden in goudfolie of net niet: INNI GROUP helpt u een look & feel die het beste past bij de identiteit van uw bedrijf.

Recent

Categorieën