DE DRUIVELAAR NU OOK OP SLIMME SCHERMEN

Oscart-en-De-Druivelaar-1

DE DRUIVELAAR NU OOK OP SLIMME SCHERMEN

365 dagen lang een digitaal blaadje wijsheid en humor voor ziekenhuizen, zorgcentra, winkels en bedrijven

Tijdens de eerste lockdown in april besliste INNI GROUP om De Druivelaar-app 2020 gratis beschikbaar te stellen voor alle woonzorgcentra en ziekenhuizen. Zo kon de bekende scheurkalender iedereen verblijden met een digitaal blaadje humor en wijsheid.

vlnr: Tom Deschildre (INNI GROUP, Christine Desmet (De Druivelaar) en Jochen Verbrugghe (Oscart Group)

Tom Deschildre, Zaakvoerder van INNI GROUP: “Het is fantastisch dat de Druivelaar scheurkalender ook in zijn digitale variant zoveel mensen aanspreekt. Dankzij de slimme schermen van Oscart kan een ruimer publiek genieten van de tijdloze wijsheid en humor.”

De grote belangstelling voor het aanbod van deze ‘Digitale Druivelaar’ is ook Oscart niet ontgaan. Oscart levert en plaatst interactieve slimme schermen voor woonzorgcentra, ziekenhuizen, winkels en bedrijven. Via een intelligent cloudplatform kunnen klanten van Oscart content op hun schermen visualiseren, dus nu ook de dagelijkse blaadjes van De Druivelaar, weliswaar in digitale vorm. Na het uitvoeren van de nodige programmatie werden intussen reeds 3000 schermen voorzien van de Digitale Druivelaar.

Omdat de gebruikers heel blij waren met de interactieve schermen, besliste INNI om de samenwerking verder aan te gaan voor 2021. Dankzij dit partnership kunnen nog meer mensen genieten van 365 dagen Druivelaarhumor.

Ook tijdens de tweede lockdown en de ‘anders-dan-anders’-feestdagen wil De Druivelaar zoveel mogelijk mensen bereiken, want een lach verbindt iedereen!

Jochen Verbrugghe, Zaakvoerder van Oscart Group: “Onze digitale widget van De Druivelaar is een groot succes, vooral bij de ziekenhuizen en WZC’s. Ik ben blij dat we deze vruchtbare samenwerking verder kunnen zetten. Dit initiatief is dan ook vrij uniek: we brengen een klassieke scheurkalender naar state-of-the-art slimme schermen. Dit is een mooi voorbeeld van co-creatie en digitalisering in onze regio.”

Recent

Categorieën