Digital marketing, marketing automation, etc.

Data Blog

Digital marketing, marketing automation, etc.

Is het u ook al opgevallen dat veel termen de lading absoluut niet meer dekken. Dat eens je het product of de dienst koopt je moet vaststellen dat de reden waarom je het kocht niet helemaal uit de verf komt. En zeker bij marketingoplossingen is deze praktijk schering en inslag.

Zo bijvoorbeeld een marketing automation tool. Wat behoort dit te doen? Ik lees de automatisering van marketing. En digital marketing dan, wel digitale marketing. Digitale marketing omvat de hele wondere wereld van e-mails, websites en bijhorende pogingen om uw website hoog in de zoekresultaten te krijgen via optimalisatie voor Google en/of via advertenties, blogs omdat deze uw website geloofwaardigheid geven als expert in de desbetreffende materie, sociale media en die op hen beurt naar uw website en blogs verwijzen. Het is bijgevolg een hele krachttoer om al deze bordjes in de lucht te houden en daar komen producten als Hubspot goed tot hun recht.

Ze zijn zuiver digitaal en kunnen bijgevolg niet om met papier. We kennen ondertussen echter de absolute sterktes en de meerwaarde van papier. Zoals steeds is het geen geval van “of” maar van “en”. U moet dus beiden doen! En dan wordt het al een stuk moeilijker om een eenvoudig en betaalbaar platform te vinden. En net daar biedt INNI GROUP een oplossing.

Marketing automatisering voor de KMO (K én M)

Het INNI OKAPI platform stelt u in staat heel laagdrempelig (en dus betaalbaar) een campagne op te zetten voor bv. opendeurdagen, uitnodigingen voor een beurs, cross-selling aan bestaande klanten. Bovendien kan u op voorhand via A/B testen op een kleine testgroep aftoetsen welke het beste medium is: e-mail of papier, of in functie van omzet beslissen om kleine klanten te bedienen via een PDF terwijl grotere klanten de gedrukte cataloog ontvangen.

Recent

Categorieën