Papieren omslagwikkels

VSOP7

Papieren omslagwikkels

Sinds 2021 is wegwerpplastic verboden. Na de plastic wegwerpartikelen (denk hierbij aan bekertjes, borden, ballonstokken,…) worden ook de plasticfolies verboden. Wallonië is zelfs enkele stappen voor op Vlaanderen en verbiedt vanaf 2022 reeds de (bio) plasticfolie rond gratis zendingen, zowel geadresseerde als huis-aan-huis zendingen. Verschillende bedrijven nemen hierin het voortouw en gebruiken reeds papieren omslagwikkels om hun folders tot bij de klanten te bezorgen. Er zijn weinig drukkerijen bekend die met rotatiepersen dergelijke rollen papieren omslagwikkels kunnen voorbedrukken op rol. INNI GROUP heeft zich sedert geruime tijd gespecialiseerd hierin en heeft de technische knowhow en expertise in huis om u hierbij verder te helpen.

Ontdek hierbij de talrijke voordelen:

  • Papieren omslagwikkels worden on demand gedrukt terwijl plastics opslagruimte nodig hebben.
  • Keuze voor papier: lage ecologische voetafdruk versus grote impact op milieu door plastics -> er drijft 150 miljoen ton plasticsoep in onze zeeën rond! Papier is biologisch afbreekbaar, en 95% van het afval en de restproducten van productie worden geherwaardeerd.
  • Papier is bio-afbreekbaar binnen 1 maand versus plastic pas afbreekbaar na 10 – 100 jaar.
  • Papieren omslagwikkels zijn volledig personaliseerbaar, dat betekent extra communicatiemogelijkheden! Quadridruk is mogelijk en u beschikt over een groot oppervlak als marketingtool.
  • Verschillende papiersoorten zijn mogelijk: zowel alle FSC® gecertificeerde soorten als andere duurzame papieren.
  • Verschillende cilinderformaten beschikbaar om het formaat van de omslagwikkel te optimaliseren in functie van de inhoud. Het voorbeeld op de foto is 13”2/6 x 480 mm.

Recent

Categorieën