Marketingstage @INNI

ester

Marketingstage @INNI

INNI GROUP, da’s waar straffe strepen gedrukt worden. Stage van drie maanden is niet niks en zo’n eerste dag in een bedrijf is best indrukwekkend.

Op maandag 7 maart vertrok ik als derdejaarsstudent met lichte stress maar vooral met veel enthousiasme naar mijn stageplek. In het team van INNI GROUP krijg je nauwelijks de kans om over stress na te denken. Van een warm welkom gesproken! Na een rondleiding doorheen het impressionante gebouw en kennismaking met mijn collega’s begon ik gretig aan mijn eerste stagedag.

Ik werd op dag 1 al ondergedompeld in de sociale media. Ik kreeg de opdracht om de Facebookpagina’s, Instagramaccount en LinkedInpagina van INNI GROUP en De Druivelaar, intern ook bekend als DD, over te nemen.

Ik vond het zalig! Posts maken voor De Druivelaarscheurkalender, een monument die in alle Vlaamse huiskamers hangt, stond vanaf die dag op mijn palmares. 8 maart staat meteen ook in teken van Internationale Vrouwendag. Ik zette onmiddellijk mijn beste beentje voor en mocht na goedkeuring mijn eerste postberichten publiceren.

Sociale media, da’s mijn ding. Ik hoor je al denken wat moet een stagiaire marketing nog zoal doen? Bij INNI GROUP krijg ik de kans om:

• Eindejaarsdrukwerk te ontwerpen (match made in heaven want ik ben jarig op 31/12)
• Ondersteuning te bieden en marketingacties te implementeren in de verschillende business units (zowel print als digitaal)
• Meegaan naar de beurs Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Expo
• Meevolgen van de marketing- en communicatieplanning
• En onmisbaar, koffieklets met de beste collega’s!

Natuurlijk kon ik de kans ook niet laten liggen om mezelf aan te kondigen op de socials. Met een vleugje creativiteit en ‘het beste programma ooit’ Canva itself maakte ik een post. Met maar liefst 174 views op Instagram, 1.010 views op Facebook en 3.019 views op LinkedIn ging ik zowat viraal op de socials. Het gaf me meteen de zin om terug aan de slag te gaan.

Zogezegd, zo gedaan. Ik kreeg de opdracht om twee posters te ontwerpen. Ik sprong bijna een gat in de lucht toen mijn ontwerp effectief op mijn bureau lag. Het is gigantisch leuk om je eigen concept afgewerkt te zien en complimenten te krijgen van professionals.

Ik kreeg inmiddels de kans om aan een hoop contentcreatie te doen. Rake content als ik het zelf mag zeggen!

Vandaag is het vrijdag, meteen ook het einde van de eerste twee weken die in mijn ogen een vliegende start namen. Ik kijk ernaar uit om samen met Jasmijn aan een nieuwe week te beginnen. Voor drie maanden lang vlieg ik mee onder haar vleugels doorheen het bedrijf.

Catch me if you need me via
stagiair.marketing@innigroup.com of stuur me berichtje op socials!


See you around,


Ester!

Recent

Categorieën