Samenwerking Vanden broele & INNI GROUP

INNI GROUP en Vanden Broele startten per 29 maart 2022 een samenwerkingsovereenkomst voor hun activiteiten van de bestuursdrukkerij. Deze overeenkomst houdt in dat de commerciële activiteiten gericht op de gemeentebesturen voor het verzorgen van onder meer trouwboekjes -en registers en bureelbenodigdheden worden overgedragen aan Vanden Broele en dat INNI GROUP blijft instaan voor de kwalitatieve productie ervan. 

“De samenwerking met INNI GROUP is een logische stap voor Vanden Broele om onze positie als toonaangevende partner van Vlaamse, Waalse en Brusselse steden en gemeenten te versterken. Dit zowel voor digitale informatieoplossingen, tot innovatieve software, trouwboekjes en niet te vergeten de ondersteuning bij verkiezingen”, onderstreept Bram Van Impe (General Manager Vanden Broele). 

Dankzij dit partnership wordt de dienstverlening aan de lokale overheden op het volledige Belgische grondgebied verzekerd. Behoud van kennis en kwaliteit staat in dit verhaal voorop. De samenwerkingsovereenkomst omvat ook de uitvoering van opdrachten voor de organisatie van de verkiezingen. 

“Door het bundelen van onze krachten kunnen beide organisaties de dienstverlening voor steden en gemeentes naar een hoger niveau tillen.” aldus Tom Deschildre (Managing Director INNI GROUP). 

Naast deze samenwerking behoudt elk van de bedrijven zijn eigen identiteit en aanbod. 

Zowel INNI GROUP als Vanden Broele zijn vertegenwoordigd op Municipalia stand 5f12– Le Salon des Mandataires – dat plaatsvindt op 21 en 22 april in Marche-en-Famenne. 
Meer informatie over de beurs bekomt u door te klikken op onderstaande banner.