Samenwerking Vanden Broele en INNI GROUP

Trouwboekjes

Beide bedrijven startten per 29 maart 2022 een samenwerkingsovereenkomst voor hun activiteiten van de bestuursdrukkerij. Deze overeenkomst houdt in dat de commerciële activiteiten gericht op de gemeentebesturen – voor het verzorgen van onder meer trouwboekjes (zie foto), – en registers en bureelbenodigdheden – worden overgedragen aan Vanden Broele en dat INNI GROUP blijft instaan voor de kwalitatieve productie ervan.

Bram Van Impe – General manager Vanden Broele

De samenwerking met INNI GROUP is een logische stap voor Vanden Broele om onze positie als toonaangevende partner van Vlaamse, Waalse en Brusselse steden en gemeenten te versterken. Dit zowel voor digitale informatieoplossingen, tot innovatieve software, trouwboekjes en niet te vergeten de ondersteuning bij verkiezingen”, onderstreept Bram Van Impe (General Manager Vanden Broele).

Dankzij deze partnership wordt de dienstverlening aan de lokale overheden op het volledige Belgische grondgebied verzekerd. Behoud van kennis en kwaliteit staat in dit verhaal voorop. De samenwerkingsovereenkomst omvat ook de uitvoering van opdrachten voor de organisatie van de verkiezingen.

Tom Deschildre – Managing Director INNI GROUP

Door het bundelen van onze krachten kunnen beide organisaties de dienstverlening voor steden en gemeentes naar een hoger niveau tillen.” aldus Tom Deschildre (Managing Director INNI GROUP).


Naast deze samenwerking behoudt elk van de bedrijven zijn eigen identiteit en aanbod.
Zowel INNI GROUP als Vanden Broele zijn vertegenwoordigd op Municipalia – Le Salon des Mandataires – dat plaatsvindt op 21 en 22 april in Marche-en-Famenne.
Meer informatie over de beurs bekomt u door te klikken op onderstaande banner:

https://www.municipalia.be/

Wie is Vanden Broele

Vanden Broele ontzorgt professionals en maakt organisaties slimmer, met excellente kennis en innovatieve softwareoplossingen.
We helpen overheden en non-profits om snel en efficiënt in te spelen op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Zo maximaliseren we hun klantgerichtheid én impact.
Meer info over de activiteiten van Vanden Broele:
www.trouwboekjes.be/
www.vandenbroele.be/nl-be/voor-wie/steden-en-gemeenten/burgerzaken

Wie is INNI GROUP

INNI GROUP is een straffe drukkerij voor professioneel drukwerk met focus op print, ticket, security, data en publishers. De drukkerij telt 110 medewerkers en heeft reeds 130 jaar ervaring in het drukken van kwalitatief drukwerk op maat zowel digitaal als offset. Het bedrijf is gelegen in Heule, nabij Kortrijk, en bedient hoofdzakelijk de Belgische en Franse markt.

Meer info over de activiteiten van INNI GROUP:
www.innigroup.com/
www.innigroup.com/print/admin/

Noot aan de redactie

Uw contactpersoon NL: Steven Vandevoorde – Telefoon: +32 56 36 32 04
FR: Ivan Hryzyk – Telefoon: +32 473 73 68 44