test

Vorige slide
Volgende slide

UW INNOVATIEVE MULTISPECIALIST

DE INNOVATIEVE MULTISPECIALIST VOOR {{xmp.r.VOORNAAM}}

INNI group, de gestreepte familie met een focus op print, ticket, security, data en publishing.

Ons verhaal

INNI GROUP, dat is de gestreepte familie met een focus op print, ticket, security, data en publishing. Ons familiebedrijf is 135 mensen rijk, plus 125 jaar ervaring op vlak van drukken en uitgeven. Lees: we kennen onze pappenheimers.

Die vergelijking met zebra’s heeft alles te maken met wat we doen — en vooral hoe. Zebra’s zijn op het eerste gezicht een sterke print, net als wij. De core business van INNI is even bont gestreept als onze totem: een streep respectievelijk voor print, ticket, data, security, kalenders en publishing. Veel strepen dus, maar die samen wel een perfect harmonieus plaatje vormen. Een multispecialist, zeg maar, die bovendien weet dat hij in team veel sterker staat dan alleen.

Zoals het een goede zebra betaamt, liggen wij wakker van de planeet. Daarom bieden we FSC-gecertificeerd drukwerk aan. Dat label garandeert duurzaam bosbeheer — wat ons betreft een kwestie van respect voor Moeder Aarde. Dat is ook waarom we onze site van groene stroom voorzien dankzij zonnepanelen op onze daken, en sterk inzetten op recyclage, van papier tot drukplaat.

Screen Shot 2018-08-13 at 18.47.37

CONTACTEER ONS

Ons team staat voor u klaar

Ons team staat voor u klaar ​{{xmp.r.VOORNAAM}}

Ons palmares

De grandeur van het verleden is niets waard zonder oog voor de toekomst. Dat hebben we begrepen hier, in de productie-eenheid in Kortrijk-Heule.

[wpex_timeline_slider style="full-width" layout="hozsteps" posttype="" count="50" ids="" cat="nl" tag="" order="DESC" orderby="date" meta_key="" arrow_position="top" taxonomy="" autoplay="" show_media="" class="" show_all="" toolbar_position="" full_content="1"]

In de spotlights

Nieuwe projecten?  Dan gaat het voor ons altijd om cocreatie en toewijding aan de klant.
En de geur van verse inkt natuurlijk.

LEES MEER OVER DIT PROJECT

INNI print verzorgde de 17de! druk van dit erg succesvolle boek van de Belgische levensfilosoof Christiane Beerlandt. Een bijzonder boek gecreëerd door een uitzonderlijke vrouw in een uitzonderlijke uitvoering. Voor de eerste maal zal dit boek ook verschijnen in een Engelse versie, naast de al bestaande  Nederlandse, Franse en Duitse vertalingen. Dirk Lippens, de toegewijde echtgenoot van Christiane Beerlandt zet haar levenswerk verder. Wij vroegen hem om een interview.

De Sleutel tot Zelfbevrijding

ONZE WAARDEN

KWALITEIT

Zonder kwaliteit sta je nergens. Daarom blijven onze ogen altijd op het afgewerkte product gericht. Lang voor de eerste vellen uit de drukpers rollen, staat ons team paraat.

INTEGRITEIT

Zowel bij onze klanten als bij onze leveranciers staan we bekend voor openheid en integriteit. Wanneer we omgaan met gevoelige informatie, gebeurt dat dus met de nodige discretie.
Wederzijds vertrouwen, dat is waar onze klantenrelaties op gebouwd zijn.

DUURZAAMHEID

Als print wil overleven, dan kan het niet zonder ook aan het milieu te denken. Al ons drukwerk is FSC-gecertificeerd. Dat label garandeert duurzame ontginning van bossen, een kwestie van respect voor de planeet.