Schoolactie

SCHOOLACTIE DE DRUIVELAAR

Spaar samen met je klas voor een A5-scheurkalender

Stel u voor: uw school en leerlingen schitteren in hun eigen versie van België’s populairste scheurkalenders! Vergeet de traditionele pannenkoekenverkoop, hiermee biedt u een origineel alternatief dat zowel (groot)ouders als leerlingen zal bekoren! Er zijn 3 varianten beschikbaar, voor elk wat wils:

  1. De Druivelaar: de gevestigde waarde in elke huiskamer! Elke dag biedt een nieuwe leermogelijkheid, waardoor onderwijzen leuk en interactief wordt!
  2. Le Sablier: de Franstalige scheurkalender die uw leerlingen in un-deux-trois helpt om op een leuke manier Frans te leren.
  3. De Groene Druivelaar, de nieuwkomer voor 2024, boordevol groene weetjes & tips voor jonge natuurliefhebbers én voor ervaren (moes)tuinexperts!

👉 Onze exclusieve schoolactie is nu nóg aantrekkelijker:voor slechts € 5,70 krijgt u een gepersonaliseerde scheurkalender.Dat is een stevige korting op de reguliere verkoopprijs van € 9,70!En elke klas die minimaal 50 kalenders verkoopt, ontvangtdaarbovenop een gratis A5-exemplaar naar keuze!

⚠️ Wees er snel bij, want inschrijvingen voor het gratis A5-exemplaar sluiten al op 10 juli! Het plaatsen van bestellingen kan echter tot 31 oktober.

Hoe werkt de schoolactie?

Meedoen is heel eenvoudig: registreer uw school op www.innigroup.com/schoolactie of scan de QR-code bovenaan deze pagina. Wees er snel bij, want inschrijvingen voor het gratis A5-exemplaar sluiten al op 10 juli! Het plaatsen van bestellingen kan echter tot 31 oktober.

Handig om te weten

  • Bij aanmelding ontvangt u een bevestiging en in augustus volgt alle benodigde informatie voor het praktisch verloop.
  • De levering gebeurt in november, samen met de factuur.
  • De minimale bestelling per school is 250 exemplaren. Bij kleinere bestellingen vullen we het aantal aan met neutrale scheurkalenders. Deze kunnen nog steeds verkocht worden op nieuwjaarsrecepties of kerstmarkten, als extra steun voor de school!
  • En vergeet niet: onze kalenders zijn niet alleen een fantastische educatieve tool, ze zijn ook het perfecte kerstgeschenk! Bij levering is elke kalender individueel verpakt en klaar om onder de kerstboom te leggen.
Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons kalenderteam via calendars.sales@innigroup.com of telefonisch via 056 36 19 95. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een boeiend en leerzaam 2024!