Schoolactie

SCHOOLACTIE DE DRUIVELAAR

Spaar samen met je klas voor een XL-scheurkalender

Een gepersonaliseerde scheurkalender is een geweldig alternatief voor de gebruikelijke pannenkoekenverkoop: educatiefhandig én origineel!

👉 Profiteer van de tijdelijke schoolactieprijs van € 5,70 per stuk i.p.v. € 9,70! Bestel deze maand nog 50 gepersonaliseerde scheurkalenders met je klas en krijg een gratis XL-scheurkalender naar keuze!

⚠️ Wees er snel bij: de actie loopt nog tot 31 mei!

Hoe werkt de schoolactie?

  • Wens je met de school of enkele klassen van de school deel te nemen, meld dan je school aan via onderstaand formulier. Inschrijvingen lopen tot uiterlijk 31 mei.

  • Verkoop je met één klas minimaal 50 scheurkalenders, dan ontvangt deze klas een gratis XL-exemplaar naar keuze*.

  • De scheurkalenders worden door de school aangekocht aan €5,70. De advies verkoopprijs (winkelprijs) voor een scheurkalender op rugkarton is €9,70! De minimum afname per deelnemende school is 250 exemplaren**.

  • Na inschrijving ontvang je een bevestigingse-mail voor jullie deelname. Eind augustus volgen de instructies voor het praktische verloop van de actie.

  • De school staat zelf in voor de foto’s en het aanleveren van de gegevens (klas, naam leerling, foto leerling, aantal kalenders naar keuze* per leerling en logo school), dit volgens de instructies.

  • Eind oktober worden de bestellingen afgesloten. De levering volgt eind november samen met de factuur***.

  • Elke kalender is bij levering individueel verpakt in een doosje en hiermee klaar om ingepakt te worden en onder de kerstboom te worden gelegd.

(*) keuze uit de authentieke De Druivelaar, de franstalige Le Sablier en De Groene Druivelaar.
(**) bij aanlevering van gepersonaliseerde gegevens van de leerlingen voor een aantal lager dan 250 exemplaren, wordt het ontbrekende aantal aangevuld met scheurkalenders naar keuze op een neutraal rugkarton. Deze kunnen alsnog verkocht worden op een kerstmarkt of nieuwjaarsreceptie als steun voor de school.

(***) 30 dagen betalingstermijn is van toepassing.

 

Gelieve de facturatiegegevens van de school net als de gegevens van de coördinator in te geven.