Guestronomy

Guestronomy

Guestronomy

Een prachtig kookboek met ruim 50 tongstrelende recepten en een verzameling van foto’s van de mooiste gerechten met de mooiste producten voor de mooiste mensen. Dit is de blauwdruk voor een succesvol restaurant.

 

Ciel Bleu is het Amsterdams tweesterrenrestaurant waar chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman zich dagelijks inzetten om de beste smaakpaletten bijeen te brengen. Door zijn spectaculaire ligging op de 23e verdieping van Hotel Okura, biedt Ciel Bleu ook een heel unieke blik op de stad.

Guestronomy is het tweede kookboek van Ciel Bleu. Het vertelt het verhaal van een restaurant dat drijft op dromen, dat koerst op klasse en draait om passie. Maar het gaat ook over een groep mensen met allen dezelfde droom. De droom om het beste restaurant van Nederland neer te zetten!

Dit prachtige kookboek brengt in 368 pagina’s ruim 50 tongstrelende recepten samen om in de keuken thuis uit te proberen. Daarnaast is Guestronomy ook een prachtige verzameling van foto’s van die mooie gerechten en van de producten die de sterrenchefs met zorg uitkiezen, zowel dichtbij als in verre landen.

Voeg daarbij de talloze portretten van die mensen met hun droom-van-het-beste-restaurant, van mensen die Ciel Bleu bewonderen en van mensen die erdoor geïnspireerd raken, en Guestronomy is naast een kookboek ook de blauwdruk voor een succesvol restaurant.

Guestronomy werd vormgegeven door Group Van Damme, uitgegeven door Stichting Kunstboek en gedrukt door INNI group.

Recent

Categorieën