De Sleutel tot Zelf-Bevrijding

De Sleutel Tot Zelf Bevrijding

PROJECT

INNI print verzorgde de 17de! druk van dit erg succesvolle boek van de Belgische levensfilosoof Christiane Beerlandt. Een bijzonder boek gecreëered door een uitzonderlijke vrouw in een uitzonderlijke uitvoering. Voor de eerste maal zal dit boek ook verschijnen in een ENG versie, naast de NL, FR en Duitse vertalingen. Dirk Lippens, de toegewijde echtgenoot van Mvr. Beerlandt zet het levenswerk verder. Wij vroegen hem om een interview. Lees meer over dit project in de blog.

QUOTE

“Het was een waar genoegen om met INNI group te werken omwille van de dienstvaardigheid, de vakkennis en de toewijding van de mensen met wie ik bij Inni heb mogen samenwerken. Hun liefde voor het boekenvak en hun beroepsernst heeft geholpen om de gepaste vorm te creëren die de rijke inhoud van Christiane’s werk tot zijn recht doet komen.” – Dirk Lippens

OVER DE EVOLUTIE VAN DIT BOEK

Dirk Lippens: Heden staat voor “De Sleutel tot Zelf-Bevrijding” de teller op iets meer dan 230.000 exemplaren, hetgeen enorm is voor zo een omvangrijk boek met een verkoopprijs van 57 euro, waarbij niet de persaandacht maar de mond-aan-mond-reclame de hoofdrol heeft gespeeld in de verspreiding. Deze verkoop werd gerealiseerd in de landen van het Nederlandse, het Franse en het Duitse taalgebied en blijft nog steeds constant doorlopen. Dit najaar wordt de Engelse versie gepubliceerd en dit zal de verkoopcijfers nog sterk doen stijgen omdat de vraag naar de Engelse versie enorm is geworden en uit zowat alle landen ter wereld komt, dus niet alleen de Engelstalige landen. Momenteel zijn er een goede twintig titels in het Nederlands, een goede tien in het Frans en twee in het Duits. Van het totale oeuvre werden tot op heden ongeveer 430.000 exemplaren verkocht. Hier zitten ook een groot aantal werken bij die Christiane uiterst belangrijk vond, maar waarvan wij vooraf wisten dat de publieksbelangstelling wat minder zou zijn omdat de tijd ervoor nog niet rijp is. Toch vonden we het belangrijk om deze werken te publiceren voor de mensen die er nu wél al klaar voor zijn. Het werk van Christiane Beerlandt wil het maatschappelijk welzijn helpen bevorderen en in onze activiteiten staat idealisme voorop op geldgewin.

OVER HET ONTWERP VAN DE KAFT

Dirk Lippens: Het coverontwerp is een pasteltekening door Christiane zelf gemaakt. Iedereen kan er natuurlijk zijn of haar eigen interpretatie aan geven. Christiane heeft mij er over verteld. De “bol” in het midden kan je op verschillende manieren bekijken. Je kan die bol als een zon beschouwen om de mens erop te wijzen dat er IN hemzelf een lichtende oerkrachtcentrale zit, een onverwoestbare zielskern. Als de mens zich verbindt met die zonnekracht in zichzelf wordt hij steeds autonomer en gelukkiger en hoeft hij niet afhankelijk te zijn van een “zon” buiten zichzelf (bijvoorbeeld andere mensen, zaken waarmee men zich vult, schijnwaarden, enz.). Die bol kan je ook zien als een oog of een netvlies dat het belang toont om diep naar binnen in zichzelf te kijken en zo inzicht te verkrijgen in de fundamentele psychisch-emotionele oorsprong van kwaaltjes, ziekten, en zelfs het “waarom” van gebeurtenissen en andere verschijnselen in je dagelijkse leven te leren begrijpen. Ten slotte is die bol ook een beetje zoals de planeet aarde, met een boog erboven en een boog eronder. De bovenste boog maakt de verbinding met het hogere bewustzijn, dat het puur rationele ver overstijgt. Net zoals de teksten in het boek dit doen. De onderste boog toont dat het belangrijk is om tegelijk stevig met de voeten op de grond te blijven, om niet teveel te gaan wegdromen of zweven, om stevig in je aardse lichaam te blijven, en verbindt ons ook met het onderbewuste, met onze diepste wortels.

 

Binnenkort meer nieuws over de nieuwe ENG projecten!

 

 

Recent

Categorieën