The future is #prigital

Prigital_site1

The future is #prigital

De kracht van PRint in de dIGITALe toekomst

Rond dit thema organiseren INNI GROUP, Antalis en Xerox op donderdag 17/10/2019 een topevent. U wordt ondergedompeld in de wereld van #prigital waar het tactiele van print en papier samenkomt met de kracht van data en artificiële intelligentie (A.I.). Managing Director van het VIGC, Jos Steutelings, onthult de toekomst voor print in de marketingmix. Lien Michiels (Froomle) openbaart de toekomstige power van A.I.. Daarnaast bieden de 3 partners een inkijk in hun wereld.

En last but not least biedt INNI u de kans om een rondleiding te volgen door ons productiegebouw zodat u met eigen ogen ziet wat wij als multispecialist voor u kunnen betekenen.

Het programma

  • Vanaf 8u30: welkom
  • 9u00: welkomstwoord David Tielemans (INNI) 10 min
  • 9u30: Frank Blomme (Xerox) 20min
  • 10u00: Jos Steutelings 20min
  • 10u30: Erik De Vos (Antalis) 20min
  • 11u00: Peter van Hove (INNI – Okapi) 20min
  • 11u30: Lien Michiels (Froomle) 20min
  • 12u00 – 13u lunch + netwerk
  • 13 – 14u00: rondleiding (optioneel)

Alle topsprekers op een rij

Jos SteutelingsJos Steutelings (Managing Director VIGC): “Rol van print in de marketingmix”

Jos heeft als prepressverantwoordelijke en business proces manager 18 jaar ervaring opgebouwd in de mediasector bij Concentra en Mediahuis. Hij startte in 2014 bij VIGC als senior innovation consultant. In deze functie startte hij het web-to-print project mee op. Sinds april 2019 heeft Jos de leiding van VIGC overgenomen.  Expertisedomeinen waarvoor Jos bij het VIGC kan worden aangesproken zijn: online print, workflow optimalisatie, proces audits, changemanagement, projectmanagement en innovatietrajecten.

Peter Vanhove (Business Development Manager Data Marketing Automation): “Doe meer met je data”

Peter heeft meer dan 20 jaar ervaring in prepress automatisering en digitale druk. Als zaakvoerder van prepress bedrijven en een digitale drukkerij heeft hij de sector fundamenteel zien evolueren. Hierbij lag de focus steeds op de automatisering van de processen, zowel in de opmaak als in het aansturen van het print- en afwerkingsproces. Vanuit deze expertise is hij nu verantwoordelijk voor de afdeling data bij INNI GROUP. Deze afdeling staat in voor de digitalisering van het bestelproces (web-to-print) en de automatisering van de marketing processen bij onze klanten. Dit in de vorm van een laagdrempelig platform, genaamd OKAPI.

Lien Michiels (Data Scientist & Solutions Architect): “A.I. als datamarketingtool”Lien Michiels

Lien is machine learning engineer bij Froomle, een spin-off van de Universiteit Antwerpen. Daarnaast is ze ook één van de organisatoren van Data Science Leuven en geeft ze regelmatig talks over hoe je digitale ervaringen meer relevant en persoonlijk kan maken. Naast haar dagelijkse werk bij Froomle, werkt ze ook aan een doctoraat aan de Universiteit Antwerpen over gepersonaliseerde zoekmachines en aanbevelingssystemen.

Lien houdt van koffie, muziek en sterke meningen (zo heeft ze er zelf ook een). Ze droomt van een wereld waarin je als consument niet langer overspoeld wordt met vervelende reclame, maar altijd net datgene vindt wat je zoekt.

Erik De Vos (Operational Marketing Manager Benelux): “Onderschat de kracht van print niet”

Erik De Vos is verantwoordelijk voor de marketing afdeling bij Antalis Benelux. Zijn achtergrond in consumer goods, opgebouwd in verschillende internationale sales & marketing rollen, en passie voor merken en beleving vormen de basis van hoe hij naar papier kijkt. Is het slechts een medium om op de drukken of is het een tactiel onderdeel van het verhaal dat je wil vertellen?

Frank Blomme (Commerical Excellence Leader Belux)

Frank is marketing manager voor Xerox België Luxemburg. In de meer dan 20 jaar bij zijn huidige werkgever, waar hij begon als verkoper van kantooroplossingen, heeft hij veel ervaring opgedaan in zowel de nationale als de Europese grafische markt. Vanuit zijn Master in marketing komt zijn interesse in de huidige tendensen die communicatie en promotie beïnvloeden.

Doelgroep & aanpak

Met dit exclusieve event wil INNI samen met de partners zowel reclame- als marketingspecialisten er op wijzen dat de tactiele kracht van print in combinatie met digitale tools de ideale mix zijn om als bedrijf uw verhaal te vertellen.

Inschrijvingen

Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Inschrijven kan via deze link.

Recent

Categorieën