Stagiaire lanceert INNI op tiktok

blogbericht11

Stagiaire lanceert INNI op tiktok

Hallo!


Mijn naam is Rune Lesage. Ik zit in mijn 2e jaar Communicatiemanagement aan Howest Kortrijk. De voorbije 4 weken liep ik stage bij INNI GROUP op de marketing- en communicatieafdeling. Mijn takenpakket bestond uit onder andere het onderhouden van de social media, INNI GROUP inzetten op TikTok en een mailingcampagne bedenken.


Ik keek er erg naar uit om de kneepjes van het vak te leren en ondertussen een meerwaarde te zijn voor INNI GROUP. Ik was er zeker van dat het een leerrijke stage ging worden.
Vol enthousiasme en een beetje gezonde stress startte ik de eerste week. Ik voelde me meteen welkom, bij zowel mijn stagementor als bij de anderen van het team. Van een goede start gesproken! Met een grote dosis motivatie zette ik mijn stage verder. Ik kreeg de taak om de Instagrampagina over te nemen. Ik was volledig in mijn element want dit is iets wat ik echt graag doe.


Zonder enig besef vlogen de volgende weken voorbij. Doorheen die weken brainstormde ik samen met mijn stagementor Jasmijn over verschillende projecten. Lees ‘met 2 creatieve breinen gaat het beter dan alleen’. Door onze koppen samen te steken, ontstonden er heel wat leuke ideeën. Leuk werken zo! Ondertussen stortten we ons ook op TikTok (@INNI_GROUP). Challenges opzoeken, informeren over de trends en dan natuurlijk zelf TikToks maken. We trommelden enkele collega’s op en zo ontstonden er, al zeg ik het zelf, prachtige TikToks.


Zoals je leest, ik kreeg de mogelijkheid om van alles een beetje te proeven. Op die manier leerde ik veel bij en kon ik ontdekken wat ik het allerleukste vind. Ik ben heel dankbaar voor alle kansen die ik kreeg bij INNI GROUP en ik blik met een brede glimlach terug naar deze periode. In het bijzonder bedank ik Jasmijn om mij eventjes onder haar vleugels te nemen.


Leuk weetje: mijn stagementor en ik verjaren op dezelfde dag. Match made in heaven ;-).

Recent

Categorieën